ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΣΥΣΤΗΜΑTA ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
Οι μαγνητικές επαφές ή παγίδες αποτελούν την περιμετρική κάλυψη και τοποθετούνται σε όλα τα κουφώματα (πόρτες- παράθυρα), είτε είναι ξύλινα είτε αλουμίνια, για την ενεργοποίηση του συναγερμού σε περίπτωση ανοίγματος αυτών. Προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια, και τοποθετούνται εσωτερικά στις κοιλότητες των κουφωμάτων ή χωνευτά ώστε να μην επηρεάζεται η καλαισθησία τους και η λειτουργικότητά τους. Οι επαφές-παγίδες αποτελούνται από δύο τεμάχια που όταν απομακρύνονται μεταξύ τους δίνουν εντολή ενεργοποίησης του συναγερμού.
ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ NOVA SMART- ΠΛΑΚΕΤΑ Smart RK-2
ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ NOVA SMART- ΠΛΑΚΕΤΑ Smart RK-2
Οι μαγνητικές επαφές NOVA Smart, μέσα-έξω, σε συνδυασμό με την πλακέτα Smart PK-2, παρέχουν τη δυνατότητα στο χρήστη να οπλίζει το συναγερμό έχοντας ανοιχτό ή κλειστό ένα από τα δύο, ή το τζάμι ή το εξώφυλλο σε κάθε παράθυρο. Δεν είναι δηλαδή ο χρήστης αναγκασμένος για να οπλίσει το συναγερμό, να κλείσει όλα τα εξώφυλλα ή όλα τα τζάμια. Οπλίζει όπως επιθυμεί να είναι τα ανοίγματα στο σπίτι του, δηλαδή έχει ελευθερία κίνησης.
ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕ ΕΠΑΦΕΣ
ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕ ΕΠΑΦΕΣ
Οι ασύρματες μαγνητικές επαφές αποτελούνται από δύο μέρη,τοποθετούνται σε όλα τα παράθυρα ή πόρτες και συνεργάζονται με ασύρματο δέκτη που συνδέεται στον πίνακα. Η ασύρματη μαγνητική επαφή μπορεί να έχει και εμβέλεια έως 150m σε ανοικτό πεδίο. Διαθέτουν μπαταρία λιθίου 3Vη διάρκεια της οποίας είναι 3~5 έτη.